Se freaca 4 galbenusuri cu 200g zahar, 120g unt la care se adauga 200ml lapte, 30g cacao,200g faina si lingurita de amoniac stins, acestea se amesteca obtinandu-se un aluat ca la chec.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor.
In timp ce se coace blatul se bat spuma cele 4 albusuri cu 200g zahar pudra.Dupa ce s-a scos tava din cuptor se pune spuma si se da la foc mic.Dupa ce s-a rumenit se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit se pune glazura din:
100g unt, 100g zahar, 4 lingurite cacao se fierb pana dau 2-3 clocote si se toarna peste spuma.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii