Dinte negru

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dinte negru

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200g zahar (+150g zahar separat)
  • 200g unt
  • 200mL lapte
  • putina sare
  • 2 linguri de cacao
  • 200g faina
  • un plic de praf de copt(sau o lingurita de bicarbonat)

Mod de preparare

Se amesteca zaharul (200 g) cu untul moale. Se adauga cacaua, 200 ml lapte, galbenusurile si se amesteca bine. La final, se adauga faina si praful de copt. Rezulta o compozitie moale care se coace la foc bun cam 30 de minute.

Albusurile se bat bine spuma cu cele 150 g zahar. Se intinde spuma pe prajitura calda si se mai tine tava in cuptor cam 10 minute la foc ceva mai mic. Se taie in cuburi mari si se poate manca chiar si calduta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise