autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Dobos aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
300 g cascaval feliat, 300 g sunca presata feliata, 200 g unt, maioneza pentru ornat, felii de masline, patrunjel, fasii de gogsar in otet

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Untul se stoarce de apa, se condimenteaza.
Se asaza pe un platou feliile de cascaval unse cu unt,peste care se fixeaza sunca,se repeta operatia pana se termina produsele.Se acopera ultimul strat cu un strat subtire de maioneza, se orneaza cu masline, gogosar si patrunjel verde. Dai la frigider pentru 2 ore,ca sa poti taia felii de 1 cm grosime.Asezi pe salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu sumac

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

5 voturi    1 comentariu
28h
Aperitive cu brinza
Chifle cu branza si cartofi

Chifle cu branza si cartofi

Preparam mai intai un piure obisnuit de cartofi. Curatam, spalam si portionam cartofii, apoi ii

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Am crezut prima data ca e tort. Acum am inteles. Este o reteta foarte interesanta. O voi incerca si eu.

  • Fara foto

    Cely , 20 mai 2009

    Da, cred ca merge foarte bine. Obtii felii mai frumos colorate si e mai dietetica.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

      Este o reteta foarte buna, cred ca merge si cu maioneza de morcovi pe care o fac eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval feliat
  • 300 g sunca presata feliata
  • 200 g unt
  • maioneza pentru ornat
  • felii de masline
  • patrunjel
  • fasii de gogsar in otet

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Bile colorate