Pt foi:Bati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se
dizolva.Adaugi praful de copt si faina cernuta si framanti aluatul.Il imparti in 5 bucati si,pe planseta presarata cu faina,intinzi foi de marimea tavii(aproximativ 30x40 de cm).Ungi de fiecare data cu unt si tapetezi cu faina dosul tavii si coci fiecare foaie in cuptorul preincalzit,la foc mic,timp de 15 minute.
Pt crema:Intr-o cratita asezata pe baie de aburi,freci galbenusurile cu lapte,cacaua si zaharul,pana se ingroasa.Stingi focul,adaugi ciocolata rupta in bucati si omogenizezi.Freci untul spuma si incorporezi treptat crema racita.
Pt glazura:Fierbi la foc mic apa cu zaharul si margarina.Torni siropul peste laptele praf si amesteci,apoi lasi glazura la racit.
Umpli apoi foile cu crema,iar deasupra intinzi crema si presari bombonele.Pastrezi prajitura in frigider timp de 4-5 ore.O tai in bucati folosind un cutit umed.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii