autor:

zana b.

» » Aperitive

Dobos din sunca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
350g cascaval, 250g sunca de Praga, 250g salam de Sibiu, 150g unt, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu piper si zeama de lamaie, pana se omogenizeaza. Se asaza o felie de cascaval, se unge cu unt , apoi se pune o felie de sunca si una de salam (in 10 straturi), ultima fiind de cascaval. Se preseaza bine si se da dobosul la frigider ptr. 5-6 ore. Se taie dupa preferinta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos din sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala bine si li se rup coditele pe care le taiem cubulete marunte. Peste capacele

36 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Foietaj cu sunca si cascaval

Foietaj cu sunca si cascaval

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten

8 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g cascaval
  • 250g sunca de Praga
  • 250g salam de Sibiu
  • 150g unt
  • piper
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tartine de castravete cu branza si smantana