autor:

zana b.

» » Aperitive

Dobos din sunca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
350g cascaval, 250g sunca de Praga, 250g salam de Sibiu, 150g unt, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu piper si zeama de lamaie, pana se omogenizeaza. Se asaza o felie de cascaval, se unge cu unt , apoi se pune o felie de sunca si una de salam (in 10 straturi), ultima fiind de cascaval. Se preseaza bine si se da dobosul la frigider ptr. 5-6 ore. Se taie dupa preferinta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos din sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crochete cu spanac

Crochete cu spanac

Se spala bine spanacul si se fierbe in putina apa sarata.Se poate folosi si spanac congelat.Se scurge

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv oameni de zapada

Aperitiv oameni de zapada

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se

10 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g cascaval
  • 250g sunca de Praga
  • 250g salam de Sibiu
  • 150g unt
  • piper
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu broccoli si branza albastra