autor:

zana b.

» » Aperitive

Dobos din sunca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
350g cascaval, 250g sunca de Praga, 250g salam de Sibiu, 150g unt, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu piper si zeama de lamaie, pana se omogenizeaza. Se asaza o felie de cascaval, se unge cu unt , apoi se pune o felie de sunca si una de salam (in 10 straturi), ultima fiind de cascaval. Se preseaza bine si se da dobosul la frigider ptr. 5-6 ore. Se taie dupa preferinta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos din sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv oameni de zapada

Aperitiv oameni de zapada

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se

10 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g cascaval
  • 250g sunca de Praga
  • 250g salam de Sibiu
  • 150g unt
  • piper
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe