autor:

zana b.

» » Aperitive

Dobos din sunca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
350g cascaval, 250g sunca de Praga, 250g salam de Sibiu, 150g unt, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu piper si zeama de lamaie, pana se omogenizeaza. Se asaza o felie de cascaval, se unge cu unt , apoi se pune o felie de sunca si una de salam (in 10 straturi), ultima fiind de cascaval. Se preseaza bine si se da dobosul la frigider ptr. 5-6 ore. Se taie dupa preferinta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos din sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Vinete pane cu urda si ardei gras

Vinete pane cu urda si ardei gras

Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram

13 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Turtite din cartofi cu branza

Turtite din cartofi cu branza

Cartofii se curata si se fierb apoi se sfarma cu furculita. morcovul se curata si se pune la fiert

2 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g cascaval
  • 250g sunca de Praga
  • 250g salam de Sibiu
  • 150g unt
  • piper
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv oameni de zapada