Dorada cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dorada cu ciuperci

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 1 dorada de 500 gr,
  • 200 gr ciuperci,
  • 1 catel de usturoi,
  • 100 ml sos de rosii,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se curata si se spala bine pestele, se desface in doua si se sareaza si pipereaza. Ciupercile se taie felii si se dau deoparte. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim 2 minute catelul de usturoi strivit putin . Adaugam pestele cu pielea in jos si il prajim pana cand devine auriu. Adaugam ciupercile si mai distuim 15 minute. Cand ciupercile sunt gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba 5 minute. Se serveste cu patrunjel tocat si cui ii place cu mamaliga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...

Cartofi la cuptor
Cotlet de vitel cu piure de mazare

Cotlet de vitel cu piure de mazare

Amestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.

Cotlet de vitel cu piure de mazare
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine

Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine

O prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.

Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor