autor:

alina

» » Mancaruri cu peste

Dorada cu ciuperci

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 persoane:, 1 dorada de 500 gr, , 200 gr ciuperci, , 1 catel de usturoi, , 100 ml sos de rosii, , ulei de masline, , sare, , piper, , patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

28 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala bine pestele, se desface in doua si se sareaza si pipereaza. Ciupercile se taie felii si se dau deoparte. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim 2 minute catelul de usturoi strivit putin . Adaugam pestele cu pielea in jos si il prajim pana cand devine auriu. Adaugam ciupercile si mai distuim 15 minute. Cand ciupercile sunt gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba 5 minute. Se serveste cu patrunjel tocat si cui ii place cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap taraneasca la cuptor

Plachie de crap taraneasca la cuptor

Crapul se curata de solzi,intestine,se spala si se cresteaza pe ambele parti dupa numarul de portii

160 voturi    47 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Calamari umpluti(Lulas Recheadas à Poveiro)

Calamari umpluti(Lulas Recheadas à Poveiro)

1)Calamari se spalã si se curãtã bine(de data asta i-am cumpãrat curãtati)se fierb in apã cu

14 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Minunata prezentarea, trebuie incercata reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

28 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 1 dorada de 500 gr
  • 200 gr ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml sos de rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Minunata prezentarea, trebuie incercata reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin