Reteta postata pe: 08 iunie 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 bucata mai mare de dovleac curatat de coaja si seminte (circa 1 kg), , 50 g unt topit, , sare, , piper pisat, , 1/2 legatura patrunjel verde,, 1 catel de usturoi.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se taie dovleacul felii groase de 1-2 cm, care se pun intr-o tigaie de teflon in untul bine incins si se rumenesc circa 5 minute pe fiecare parte. Se sareaza, se pipereaza, se presara cu patrunjelul tocat si usturoiul presat si se mai lasa putin pe foc. Dovleacul astfel preparat se poate servi cu smantana si verdeata - ca aperitiv - sau ca garnitura la orice fel de friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac prajit" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate