Bucatile de carne se sareaza si se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa ; se fierb timp de 90 min , adaugand treptat 1 l de apa fiarta, se adauga sosul brun si se continua fierberea.
Dovleceii se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se adauga la carnea cu sos. Se adauga rosii, piper, sare si se continua fierberea 30 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii