autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

dovlecei cu carne si sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, dovlecei, ulei, rosii, piper, sare, patunjel verde, sos brun,marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa ; se fierb timp de 90 min , adaugand treptat 1 l de apa fiarta, se adauga sosul brun si se continua fierberea.
Dovleceii se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se adauga la carnea cu sos. Se adauga rosii, piper, sare si se continua fierberea 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei cu carne si sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete cu legume si ceapa rosie

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In

0 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Bacon umplut