Taiati dovleceii pe jumatate pe lungime, scoateti miezul ajutindu-va de o lingurita, formind 10 ,,barcute'' -introduceti aceste barcute 1-2 minute in apa fiarta cu sare. Amestecati crevetii fierti cu tonul faramitat, maslinele taiate buc mici, 1-2 linguri de suc de rosii. Umpleti dovleceii, pe care ii veti alinia intr-o tavita in care ati pus citeva linguri de suc de rosii, varsati restul de suc peste dovlecei, o mana de pesmet si gratinati in cuptor timp de 12'.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii