Taiati dovleceii pe jumatate pe lungime, scoateti miezul ajutindu-va de o lingurita, formind 10 ,,barcute'' -introduceti aceste barcute 1-2 minute in apa fiarta cu sare. Amestecati crevetii fierti cu tonul faramitat, maslinele taiate buc mici, 1-2 linguri de suc de rosii. Umpleti dovleceii, pe care ii veti alinia intr-o tavita in care ati pus citeva linguri de suc de rosii, varsati restul de suc peste dovlecei, o mana de pesmet si gratinati in cuptor timp de 12'.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii