Dovlecei cu creveti si tonno

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 dovlecei mai mici
  • 250 creveti
  • 100 g tonno in ulei sau natural
  • 50 g masline fara simbure
  • 500g suc de rosii sare ,boia

Mod de preparare

Taiati dovleceii pe jumatate pe lungime, scoateti miezul ajutindu-va de o lingurita, formind 10 ,,barcute'' -introduceti aceste barcute 1-2 minute in apa fiarta cu sare. Amestecati crevetii fierti cu tonul faramitat, maslinele taiate buc mici, 1-2 linguri de suc de rosii. Umpleti dovleceii, pe care ii veti alinia intr-o tavita in care ati pus citeva linguri de suc de rosii, varsati restul de suc peste dovlecei, o mana de pesmet si gratinati in cuptor timp de 12'.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise