Se curata dovleceii, se taie pe jumatate in lung si se pun la fiert 15-20 de minute. Dupa ce au fiert se scot cu spumiera, se lasa la racit, li se scot cu o lingurita semintele si se taie cubulete. Initial am vrut sa fac maioneza din 2 galbenusuri, apoi m-am razgandit si am facut-o dietetica dintr-un ou cu albus cu tot (cu o lingura de mustar, ulei si 1/2 lamaie). Se toaca mararul si se amesteca cu dovlecelul taiat cubulete, iar peste ele se adauga maioneza (fiecare pune maioneza cat si cum ii place) si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii