autor:

Fara foto

» » Aperitive

DOVLECEI CU MASLINE

Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
6 dovlecei, 1 ardei gras, 2 rosii, 1 ceapa, 100 grame ciuperci taiate felii, 100 grame masline fara samburi, 1 legatura marar taiat marunt, 1 praf de cimbru, 100 grame pasta de tomate dizolvata, sare, piper, faina.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie dovleceii felii de 1 centimetru grosime, se trec prin faina si se prajesc in putin ulei. Ardeiul gras se taie cubulete, ceapa se taie marunt si rosiile felii. Se unge tava, se aseaza ardeiul gras, ceapa, ciupercile, maslinele peste care se adauga pasta de tomate, se conndimenteaza, se lasa 25 min. la cuptor. Cand se scoate de la cuptor se presara mararul taiat
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEI CU MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe. Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Cureti dovlecei de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci.

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 100 grame ciuperci taiate felii
  • 100 grame masline fara samburi
  • 1 legatura marar taiat marunt
  • 1 praf de cimbru
  • 100 grame pasta de tomate dizolvata
  • sare
  • piper
  • faina.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Mini baghete umplute