autor:

Anonim

» » Aperitive

dovlecei cu mujdei de usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
dovlecei, faina, ulei, usturoi, marar verde, lamaie si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in 150 ml de ulei. Din mujdeiul de usturoi, suc de lamaie, 50 ml de ulei, marar si sare se prepara un sos, care se toarna peste dovleceii prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei caliti cu mujdei de usturoi-specific tarilor arabe

Dovlecei caliti cu mujdei de usturoi-specific tarilor arabe

Dovleceii se spala si se usuca bine cu un prosop de bucatarie. Se taie in rondele foarte subtiri

20 voturi    17 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Zucchini pane

Zucchini pane

Se pune sare si piper pe feliile de zucchini si apoi se dau prin ou si pesmet, apoi se prajesc in

17 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Fasole verde lata sau fideluta