autor:

Anonim

» » Aperitive

dovlecei cu smantana ardelenesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
dovlecei, ulei, ceapa, sare, faina, smantana, marar, verder, otet, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se inabusa in ulei cu apa , se scot pe un platou ,iar in uleiul raams se inabusa ceapa si faina dizolvata in 200 ml de apa ;se adauga 2 l de apa si se continua fierberea 10 min. Peste sosul obtinut se adauga dovleceii ,zahar,otet si sare, continuandu-se fieberea 10-15 min .La sfarsit se adauga smantana .
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei cu smantana ardelenesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Apoi rosia se spala si se taie cuburi. Maslinele

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Crema de conopida cu usturoi

Crema de conopida cu usturoi

Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine

14 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sufleu de conopida