Dovleceii se inabusa in ulei cu apa , se scot pe un platou ,iar in uleiul raams se inabusa ceapa si faina dizolvata in 200 ml de apa ;se adauga 2 l de apa si se continua fierberea 10 min. Peste sosul obtinut se adauga dovleceii ,zahar,otet si sare, continuandu-se fieberea 10-15 min .La sfarsit se adauga smantana .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii