Dovlecei si vinete pane

Se taie dovleceii si vinetele rondele.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei si vinete pane

Ingrediente

  • un praf de sare
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 200 g faina
  • ulei pentru prăjit
  • 1 linguriță muștar
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 2 oua

Mod de preparare

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30 min. Apoi se spală și se acoperă cu făină. Faina rămasă se combina cu ouăle bătute, muștarul, sare și piper după gust și mărar pana are textura unei smântâni groase, dacă mai este nevoie, adaugandu-se apa. Se dau legumele prin acest amestec și se prăjesc în ulei și se savurează împreună cu mujdei, salata de castraveți sau ardei copți.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci