Fierbeti apa intr-o cratita medie si adaugati orezul. Reduceti focul, acoperiti si lasati sa fiarba la fic mic pentru 20 de minute.
Incingeti uleiul intr-o tigaie medie, la foc potrivit. Adaugati ceapa, ardeiul rosu si usturoiul si gatiti pana ce se inmoaie. Apoi puneti rosiile si dovlecelul, adaugati oregano, sarea si piperul. Dati focul mai incet, acoperiti si lasati la gatit pentru 20 de minute, amestecand din cand in cand.
Puneti fasolea din conserva in amestecul de rosii si dovlecei si lasati pe foc inca 10 minute. Serviti alaturi de orezul fiert.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii