Ingrediente
2 cesti de apa,, 1 ceasca de orez alb cu bob lung,, 3 linguri de ulei de masline,, 1 ceapa mare, tocata,, 1 ardei rosu mare, tocat,, 3 catei de usturoi, pisati,, 400 g de rosii decojite, taiate cubulete, , 3 cesti de dovlecei taiati marunt,, ½ lingurita de oregano uscat,, sare si piper dupa gust,, 400 g de fasole alba, la conserva (scursa de apa)
Dificultate: Redusa | Timp: nespecificat
0 voturi
Mod de preparare
Incingeti uleiul intr-o tigaie medie, la foc potrivit. Adaugati ceapa, ardeiul rosu si usturoiul si gatiti pana ce se inmoaie. Apoi puneti rosiile si dovlecelul, adaugati oregano, sarea si piperul. Dati focul mai incet, acoperiti si lasati la gatit pentru 20 de minute, amestecand din cand in cand.
Puneti fasolea din conserva in amestecul de rosii si dovlecei si lasati pe foc inca 10 minute. Serviti alaturi de orezul fiert.