-Se spala dovleceii, se taie in jumatate si se scoate miezul din ei.Tocam miezul de la un dovlecel, adaugam peste miez ouale,sare,piper macinat si amestecam usor.
-Intr-o tava punem hartie cerata si jumatatile de dovlecei,punem in fiecare jumatate de dovlecel cate 2-3 linguri din compozitie.presuram cascaval ras si ornam dovleceii cu feliute de costita afumata si felii fine de rosii, apoi dam tava la cuptorul incalzit la foc potrivit. Cand costita se rumeneste frumos este semn ca dovleceii s-au facut. O reteta delicioasa cu dovleceii din gradina mea. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii