autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Dovlecei la placa

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
3 dovlecei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala dovelceii, dupa care se taie in felii subtiri. Se incalzeste placa si se adauga feliile de dovlecei. Se intorc pe ambele parti si cand sunt gata se presara sare.

Eu am obiceiul sa pun sarea la sfarsit pentru a nu se usca prea tare feliile. Daca se adauga la sfarsit dovleceii, ies mai zemosi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la placa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Usor si gustos.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Simpli si buni.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Usor si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Barcute cu ciuperci