autor:

Fara foto

» » Aperitive

Dovlecei pane

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 martie 2013

Ingrediente
2 dovlecei, 4 oua, sare, piper, un varf de cutit cu boia de ardei dulce, faina alba, marar uscat sau verde, ulei

Dificultate: Medie Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute.
Ouale se bat bine cu piper, sare, marar uscat si boia de ardei.
Fiecare felie de dovlecel se presara cu putina sare si lasam sa mai iese apa din ei.
Intr-o tigaie punem ulei la incins ceva mai mult.
Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.
Trecem fiecare felie de dovleac prin faina alba, ou batut, iar faina si iar ou, apoi le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti.
Le scoatem pe un platou in care punem niste servetele de bucatarie.
Le lasam putin sa se racoreasca si servim
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 18 august 2015

    Multumesc mult Viorel Burtanescu!

  • Fara foto

    Viorel Burtanescu , 08 august 2015

    Delicioase si foarte sanatoase!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 22 iulie 2015

    Multumesc Mirela!

    • Fara foto

      Mirela , 21 iulie 2015

      Mmmm...bun!

    • Fara foto

      Mioara Munteanu , 25 aprilie 2015

      BUNA RA.......U

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 30 august 2013

      Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

    • Fara foto

      Mircea PELEA , 30 august 2013

      Stiu mai multe retete din dovlecei. Am pregatit si dovlecei pane. Au iesit excelenti si gustosi de iti lasa gura apa cum se spune in popor. Incercati si dv. POFTA BUNA !

    • Fara foto

      diana , 10 iulie 2013

      au iesit suuuuper!!! multumesc pt reteta!

    • Fara foto

      Dydy Deea , 30 iunie 2013

      yammmyyy...

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 23 iunie 2013

      Multumesc mult Fanfan!

    • Fara foto

      fanfan2 , 21 iunie 2013

      au iesit super,gustosi,f.f.f.buni

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit cu boia de ardei dulce
  • faina alba
  • marar uscat sau verde
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult Viorel Burtanescu!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor