Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute.
Ouale se bat bine cu piper, sare, marar uscat si boia de ardei.
Fiecare felie de dovlecel se presara cu putina sare si lasam sa mai iese apa din ei.
Intr-o tigaie punem ulei la incins ceva mai mult.
Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.
Trecem fiecare felie de dovleac prin faina alba, ou batut, iar faina si iar ou, apoi le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti.
Le scoatem pe un platou in care punem niste servetele de bucatarie.
Le lasam putin sa se racoreasca si servim

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii