autor:

Carp Elena Loredana

» » Aperitive

Dovlecei pane

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
oua 2 buc, lapte 200ml, faina, sare, ulei, un dovlecel, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat ca de clatite prin care se trec feliile de dovlecel care in prealabil a fost curatat de coaja. Se coc in ulei si se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Cu mujdei sunt extraordinar de buni!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Bun ,bun,bun...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

    Se mai poate servi si cu alte legume si pireu de cartofi, ca fel doi...

    • silviana maftei

      silviana maftei (Chef de cuisine) , 30 iunie 2008

      da ,cu mujdei si presarat cu marar verde

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Niko Stan (Chef de cuisine)

Cu mujdei sunt extraordinar de buni!!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Muffins cu cartofi