1. Se taie dovleceii rondele, se dau prin faina si se prajesc.
2. Se asaza intr-o tava dovleceii, se pun rosiile taiate rondele si se adauga cascavalul ras in prealabil si tot asa pana le terminati.Pentru a avea un aspect si un gust foarte placut, la suprafata puneti dovlecei si cascaval ras.
3. Se introduce tava la cuptor timp de 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii