1. Se spala dovleceii si se zvanta. Apoi se taie felii de aproximativ 1 cm grosime si se aseaza pe o farfurie.
2. Se presara dovleceii cu sare si se lasa timp de 15 minute. Apoi se zvanta feliile de dovlecel si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins in prealabil.
3. Se lasa cateva minute pe fiecare parte sa se patrunda bine, apoi se scot pe o farfurie cu servetele absorbante care sa traga surplusul de ulei.
4. Se aseaza pe farfuriile de servit inca fierbinti si se rade deasupra branza telemea.
5. Se servesc alaturi de o salata, eu am facut o salata de castraveti proaspeti si cu un mujdei de usturoi usor, din usturoi nou.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii