Sosul: rosiile se decojesc si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici, se adauga usturoiul tocat, sare si piper dupa gust.
Dovleceii se spala, se curata de coaja, si se taie felii de 1 cm grosime, felii care se pun la prajit in uleiul incins.Feliile de dovlecel dupa ce se rumenesc se scot si se pun in sosul de rosii preparat anterior. Se lasa la rece 30 minute.
Este delicos. Va doresc pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii