autor:

Anonim

» » Aperitive

dovlecei su sos de lamaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
dovlecei, ceapa, unt, faina, arpagic, marar verde, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 10 ml de apa. Se adauga faina dizolvata cu 100 ml de apa rece si dovlecei, continuandu-se inbusirea. 5-10 min si adaugandu-se 2 l de apa fiarta . Arpagicul se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga in vasul cu dovleceii si se fierb impreuna. Spre sfarsitul fierberii se adauga suc de lamaie , sare si marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei su sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu spanac

Briose cu spanac

Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Cremvusti cu maioneza

Cremvusti cu maioneza

Se face maioneza dint galbenusul de ou la care se adauga un varf de boia pentru culoare. Cremvustii

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci sotate