autor:

Anonim

» » Aperitive

dovlecei taranesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
dovlecei, faina, ulei, usturoi, marar verde, lamaie si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in 150 ml de ulei. Din mujdeiul de usturoi, suc de lamaie, 50 ml de ulei, marar si sare se prepara un sos, care se toarna peste dovleceii prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor. Întindem foile de plăcintă

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
DROB DE CIUPERCI

DROB DE CIUPERCI

Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se inmoaie

30 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Placinta cu vinete, rosii si cascaval