autor:

Anonim

» » Aperitive

dovlecei taranesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
dovlecei, faina, ulei, usturoi, marar verde, lamaie si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in 150 ml de ulei. Din mujdeiul de usturoi, suc de lamaie, 50 ml de ulei, marar si sare se prepara un sos, care se toarna peste dovleceii prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Se trece la spalarea si curatarea: morcovilor, telinei, merelor si usturoiului. Dupa ce au fost curatate

19 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Tarta sarata

Tarta sarata

Intr-o tava intindeti foaia frageda si intepati-o cu furculita. Separat taiati ceapa pestisori si

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pane-uri de ciuperci umplute