autor:

Anonim

» » Aperitive

dovlecei taranesti cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
dovlecei, faina, ulei, usturoi, marar verde, lamaie si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in 150 ml de ulei. Din mujdeiul de usturoi, suc de lamaie, 50 ml de ulei, marar si sare se prepara un sos, care se toarna peste dovleceii prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei taranesti cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vara cu dovlecel

Salata de vara cu dovlecel

Se spala dovlecelul, nu se decojeste, in schimb se taie rondele. Se elimina astfel codita. Se pune

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Barcute din cartofi,umplute cu urda