mod de preparare
dup a ce se curața și spala carnea de vaca se taie in bucați mai mici și apoi se trece prin mașina de tocat cu o sita rara. se alege orezul se oparește, se spala in apa rece, se scurge bine și se adauga la carnea tocata, amestecandu-se bine impreuna cu verdeața spalata și curațata. se aleg dovleceii dintre cei mai potriviți, astfel ca sa fie doua bucați la porție,li se rade coaja, se taie la ambele capete și cu un cuțit special sau lingurița, li se scoate miezul interior. dupa ce au fost curațați bine, se umplu cu compoziția pregatita din carne, orez și verdeața. morcovii, țelina și ceapa se curața, se taie felii și se fierb inabușit in ulei. cand acestea sunt aproape gata se adauga faina, se amesteca bine și se mai lasa sa fiarba circa 10 minute. se stinge apoi cu apa calda și se mai fierb circa 20 de minute. se strecoara printr-o sita sau pasoar peste dovleceii umpluți și aranjați pentru fiert intr-o cratița. se fierb dovleceii cu acest sos circa 30 de minute, adaugandu-se și untul.
se servesc cu smantana și verdeața tocata pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii