autor:

vera

» » , Aperitive, Aperitive

Dovlecei umpluti cu carne

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Ingrediente
4 dovlecei rotunzi, 300g carne, 2 felii de paine inmuiata in lapte, 1 catel de usturoi, patrunjel, pesmet, sare, linguri

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

11 voturi

Mod de preparare

Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu \'\'gura\'\'in jos!
Miezul dovleceilor ii calim in putin ulei,cu usturoi si patrunjel;
Miezul de paine stors bine il amestecam cu carnea tocata ,si cu dovlecelul calit,potrivim de sare si piper,umplem dovleceii,deasupra punem pesmet si introducem in cuptorul cald!180-200°C timp de 35-40 minute!
Se servesc ca aperitive calde,alaturi de orice alta garnitura!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

MOD DE PREPARARE Se vor spala dovleceii ,vinetele si ardeii si se vor lasa putin la scurs. Vom

0 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez

Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez

Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special. Se spala dovleceii si

14 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Arata frumos, imi plac, cred ca incerc, am salvat reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    Interesant si apetisant...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Multumesc pt comentarii; pt Panseluta multumesc de idee ,daca as avea marar, cu siguranta l-as folosii,imi place..dar nu avem!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      imi place reteta,eu i-as mai adauga si putin cascaval si marar in loc de patrunjel

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Imi plac foarte mult dovleceii si aceasta reteta m-a incantat!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Îmi place cum arată dovleceii tăi şi e o idee să-i faci şi fară sos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata frumos, imi plac, cred ca incerc, am salvat reteta.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
vinete la gratar cu usturoi