Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu \'\'gura\'\'in jos!
Miezul dovleceilor ii calim in putin ulei,cu usturoi si patrunjel;
Miezul de paine stors bine il amestecam cu carnea tocata ,si cu dovlecelul calit,potrivim de sare si piper,umplem dovleceii,deasupra punem pesmet si introducem in cuptorul cald!180-200°C timp de 35-40 minute!
Se servesc ca aperitive calde,alaturi de orice alta garnitura!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii