Curatam dovleceii si ii taiem in 2 pe lungime. Asezam dovleceii intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil la 170 grade Celsius pentru 10 minute.
Intre timp tocam ceapa marunt si o calim usor in 2 linguri de ulei de masline asmestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam cateii de usturoi striviti.
Scoatem dovleceii din cuptor si cu ajutorul unei lingurite le scoatem miezul pe care il taiem marunt. Adaugam peste ceapa miezul dovleceilor, oul, nucile macinate, pesmetul, branza feta si patrunjelul tocat marunt. Potrivim de sare si piper si umplem dovleceii.
Dam tava la cuptor pentru 20 de minute, apoi presaram parmezanul si lasam din nou la cuptor pana se gratineaza.
Se pot servi atat calzi cat si reci.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii