Dovlecel cu branza la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Dovlecel cu branza la cuptor

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 50 gr branza vaci sau iaurt
  • 50 gr telemea vaca sau oaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se taie pe din doua. Se scobeste miezul cu o lingurita.

Intr-un bol separat se adauga branza de vaci sau iaurtul, ceapa, usturoiul, sare, piper. Se amesteca totul cu miezul dovleceilor. Se umplu jumatatile de dovlecel cu amestecul obtinut si se adauga deasupra telemeaua de oaie rasa. Se baga la cuptor la 160 grade timp de 15-20 de minute sau in functie de preferinte. Se serveste ca si garnitura sau simplu cu salata verde.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura