autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Dovlecel cu branza la cuptor

Autor: Andreea P (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea P (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Ingrediente
2 dovlecei, 2 fire ceapa verde, 2 catei usturoi, 50 gr branza vaci sau iaurt, 50 gr telemea vaca sau oaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se taie pe din doua. Se scobeste miezul cu o lingurita.



Intr-un bol separat se adauga branza de vaci sau iaurtul, ceapa, usturoiul, sare, piper. Se amesteca totul cu miezul dovleceilor. Se umplu jumatatile de dovlecel cu amestecul obtinut si se adauga deasupra telemeaua de oaie rasa. Se baga la cuptor la 160 grade timp de 15-20 de minute sau in functie de preferinte. Se serveste ca si garnitura sau simplu cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci cu unt si cascaval

Ciuperci cu unt si cascaval

Curatam ciupercile (au o pielita la exterior pe care eu o curat, pentru orice eventualitate deoarece

10 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene
Curry de naut cu conopida

Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem

3 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ratatouille de ardei (reteta franceza)