Se pune uleiu la incins intr-o oala deoarece o sa se lase zeama de la rosii si dovlecel, se curata si se taie dovlecelul cubulete si se pun la prajit in oala. Este o mancare fara ceapa. Oala nu trebuie sa fie mare ci potrivita. Dupa ce s-au inmuiat cubuletele de dovlecei se adauga piperul, sarea, usturoiul,si curry-ul si se amesteca. Dupa ce ati amestecat mai lasati 2 minute la foc mediu sau chiar mic, intre timp taieti rosiile rondele sau feliute e tot aia :), si le adaugati peste dovlecel, apoi le lasati sa fiarba pina se topesc rosiile, cam 30 de minute. Dupa ce s-au topit rosiile pentru ca practic asta se va intampla adaugati borsul magic ;). Mai lasati 5 minute, adaugati mararul si puneti un capac si opriti aragazul. Lasati sa se raceasca putin si apoi pofta buna. O sa iasa putin acrisor sper sa va placa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii