Dovlecel gratinat cu usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Dovlecel gratinat cu usturoi

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei tineri
  • 7-8 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • cateva fire patrunjel sau marar
  • condimente pentru friptura
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente pentru friptura. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si prajiti dovleceii pe toate partile aproximativ 10 minute pana se inmoaie putin.

Adaugati usturoiul taiat feliute subtiri, sare, piper, verdeata, eventual cateva feliute de peperoni. Dupa 2 minute scoateti-i pe platou.

Se servesc ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi si ca garnitura la diferite fripturi.

Pofta buna.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul