autor:

maria simion

» » Aperitive

Dovlecel pane

Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 august 2009

Ingrediente
un dovlecel tanar, pesmet, praf de usturoi, faina, apa, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja, se taie rondele, se sareaza si se lasa putin, se da prin pesmet fin, apoi prin compozitia de apa cu faina in care s-a pus praf de usturoi, piper si un praf de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecel pane de post

Dovlecel pane de post

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele. Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel

3 voturi    4 comentarii
25 min
Retete de post
Dovlecel pane/Castraveti pane

Dovlecel pane/Castraveti pane

Taiati dovlecelul rondele subtiri( dupa preferinta), dupa care feliile taiate le puneti intr-un bol

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra