autor:

maria simion

» » Aperitive

Dovlecel pane

Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 august 2009

Ingrediente
un dovlecel tanar, pesmet, praf de usturoi, faina, apa, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja, se taie rondele, se sareaza si se lasa putin, se da prin pesmet fin, apoi prin compozitia de apa cu faina in care s-a pus praf de usturoi, piper si un praf de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Dovlecel pane

Dovlecel pane

Curatati dovlecelul de coaja si taiati-l rondele. Condimentati cu putina sare (daca va place puteti

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pachetele cu legume