autor:

maria simion

» » Aperitive

Dovlecel pane

Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 august 2009

Ingrediente
un dovlecel tanar, pesmet, praf de usturoi, faina, apa, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja, se taie rondele, se sareaza si se lasa putin, se da prin pesmet fin, apoi prin compozitia de apa cu faina in care s-a pus praf de usturoi, piper si un praf de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecel pane

Dovlecel pane

Curatati dovlecelul de coaja si taiati-l rondele. Condimentati cu putina sare (daca va place puteti

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel pane de post

Dovlecel pane de post

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele. Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel

3 voturi    4 comentarii
25 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de boeuf