Taiati dovlecelul rondele subtiri( dupa preferinta), dupa care feliile taiate le puneti intr-un bol cu apa si sare timp de 5 minute. Intre timp bateti cele 4 oua adaugati sare, piper (dupa ochi), putin delikat( dupa preferinta - eu am pus).
Intr-o farfurie se adauga faina, faina de malai, pesmetul si susanul, se amesteca usor sa patrunda toate in compozitia dorita. Dupa cele 5 minute acumulate, scoateti dovleceii din apa, si rand pe rand introduceti prima data in compozitia obtinuta din faina, apoi in ou, dupa care asezati in tigaie.
La fel procedati si cu castravetii (acestia trebuie curatati de coaja). La final, dupa ce ati prajit in tigaie la o temperatura de 200 grade, scoateti dovleceii/castravetii pe o farfurie acoperita cu servetel (pentru ca acesta sa absoarba uleiul).
Va doresc pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii