autor:

Pop Andreea Corina

» » Retete de post

Dovlecel pane de post

Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Ingrediente
1-2 dovlecei, faina, pesmet, sare dupa gust, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele. Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel si se lasa sa se odihneasca cateva minute.
Se iau si se dau apoi prin faina si/sau pesmet si se prajesc in ulei incins.
Pont: taie cateva felii de paine pe care asezi rondelele gata prajite(se va mai scurge din ulei).

Se servesc fie cu o salata de rosii si usturoi, fie cu sos de bulion.
Pofta buna!
Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele. Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel si se lasa sa se odihneasca cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane de post" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de post
Pilaf de orez cu gust de ciuperci

Pilaf de orez cu gust de ciuperci

Fierbem ciupercile in putina apa cu sare, condimente si o foaie de dafin. Taiem ardeii julien, ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post
Paste cu sos de rosii proaspete

Paste cu sos de rosii proaspete

1. Roşiile se spală, cele mici se taie în două sau patru, celelalte se decojesc, se îndepărtează

11 voturi    1 comentariu
45 min
Retete de post

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    sunt intr-adevar buni, si dati prin ou batut cand nu este post :)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Foarte buni!Mie imi plac si cu mujdei de usturoi...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

      Sunt foarte bune si eu pregatesc asa ceva .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !

Adauga reteta
Retete

din Retete de post

Ciuperci cu sos de leurda Ciuperci cu sos de leurda

Se calesc ciupercile spalate sau curatate (daca e cazul), feliate, in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul tocat marunt; dupa ce a scazut

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii de post de la bloggeri
Negresa de post Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa, faina cernuta cu praf de copt si

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri