Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele. Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel si se lasa sa se odihneasca cateva minute.
Se iau si se dau apoi prin faina si/sau pesmet si se prajesc in ulei incins.
Pont: taie cateva felii de paine pe care asezi rondelele gata prajite(se va mai scurge din ulei).
Se servesc fie cu o salata de rosii si usturoi, fie cu sos de bulion.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii