Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
un dovlecel, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel parizian" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate