se fierb cateva minute (4 min) dovlecei,acestia nu trebuie sa se inmoaie prea tare! apoi dupa ce se lasa la racit se iate pe diagonala si se scobesc in interior.Cu miezul obtinut se vor amesteca celelalte ingrediente (oul,baconul,branza).Se aseaza in tava unsa in prealabil cu ulei si se orneaza cu cascaval.Se lasa la cuptor la 160-180 grade timp de 20-30 de minute (pana se rumenesc).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii