se fierb cateva minute (4 min) dovlecei,acestia nu trebuie sa se inmoaie prea tare! apoi dupa ce se lasa la racit se iate pe diagonala si se scobesc in interior.Cu miezul obtinut se vor amesteca celelalte ingrediente (oul,baconul,branza).Se aseaza in tava unsa in prealabil cu ulei si se orneaza cu cascaval.Se lasa la cuptor la 160-180 grade timp de 20-30 de minute (pana se rumenesc).
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii