E vara si e frumos afara asa ca nimeni nu prea are chef sa se inchida in bucatarie pe timpul caniculei pentru a pregati masa. Draniki sunt de origine belorusa din cite stiu eu, si foarte usor de preparat si foarte gustosi.
Tocam foarte marunt ceapa, radem cartofii si ii stoarcem bine de sucul lor. Apoi adaugam ouale si pesmetii, saram, piperam si amestecam fosrte bine. Incingem putin ulei in tigaie si le prajim la foc mic. Da, am uitat, le modelam cam de 1-1,5 cm grosime iar forma le-o facem cum dorim. Apoi le ornamentam cu celelalte indrediente dupa propria noastra imaginatie si gust.
Pofta Buna si sper ca reteta pe care am postat-o sa va fie de folos !!!!!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii