E vara si e frumos afara asa ca nimeni nu prea are chef sa se inchida in bucatarie pe timpul caniculei pentru a pregati masa. Draniki sunt de origine belorusa din cite stiu eu, si foarte usor de preparat si foarte gustosi.
Tocam foarte marunt ceapa, radem cartofii si ii stoarcem bine de sucul lor. Apoi adaugam ouale si pesmetii, saram, piperam si amestecam fosrte bine. Incingem putin ulei in tigaie si le prajim la foc mic. Da, am uitat, le modelam cam de 1-1,5 cm grosime iar forma le-o facem cum dorim. Apoi le ornamentam cu celelalte indrediente dupa propria noastra imaginatie si gust.
Pofta Buna si sper ca reteta pe care am postat-o sa va fie de folos !!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii