autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

drob

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, plamani de porc, limba si splina de porc, ulei, ceapa, faina, oua, piper, patrunjel verde, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Organele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza in 10 bucati de forma rotunda, aplatizata. Se trec prin oua si faina si se rumenesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob

Drob

Se macina carnea, se amesteca direct cu oua, condimente, siverdeturile tocate marunt.Se intinde prapurul

3 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Drob de pui cu verdeata

Drob de pui cu verdeata

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pun la

1 vot    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si usturoi verde.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • plamani de porc
  • limba si splina de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute