Ingrediente
- organe: ficat, rinichi, inima, limba, splina, -5 legaturi de ceapa verde, - 5 legaturi de usturoi verde, - 8 cepe albe uscate, - 4 legaturi de patrunjel, - 5 legaturi de marar, - condimente pentru drob, - sare, - piper, - 17 oua
Dificultate: Medie | Timp: 2h
4 voturi
Mod de preparare
2.Legumele se toaca si ele marunt, se amesteca cu organele si cu 13 oua batute.Se adauga condimentele, se asaza in tavi, in care in prealabil am pus hartie de copt.Intrucat nu am avut prapure, am pus pe deasupra 4 oua batute.Se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.
mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009
Arata nemaipomenit!Eu fac foarte des drob ca sa mai inlocuiesc salamurile din comert.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009
Andreea felicitari, e minunat drobul tau!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009
Arata super drobul tau.Si eu toc marunt carnea ,ceapa,usturoiul,patrunjelul si mararul.Eu pun la mijlocul drobului oua fierte.Cand se taie arata super.
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009
Ramona sunt de aceeasi parere cu tine, tocate si nu trecute prin masina.Drobul va fi cu mult mai bun.
ramona cerasela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009
Tot mai multa lume prefera sa treaca ingredientele prin masina de tocat. Chiar daca ia mai mult timp, imi place sa cred ca tot taiat cubulete, la mina, aduce mai multa satisfactie, in primul rind ochiului, deci si gustului.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009
apetisant!!