autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Aperitive

DROB

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
- organe: ficat, rinichi, inima, limba, splina, -5 legaturi de ceapa verde, - 5 legaturi de usturoi verde, - 8 cepe albe uscate, - 4 legaturi de patrunjel, - 5 legaturi de marar, - condimente pentru drob, - sare, - piper, - 17 oua

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb organele si dupa ce se racesc se toaca marar.
2.Legumele se toaca si ele marunt, se amesteca cu organele si cu 13 oua batute.Se adauga condimentele, se asaza in tavi, in care in prealabil am pus hartie de copt.Intrucat nu am avut prapure, am pus pe deasupra 4 oua batute.Se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob pascal

Drob pascal

Se fierb ficatul de porc, pipotele de pui si morcovul taiate grosier in apa cu putina sare si se

5 voturi    0 comentarii
35 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Am ajuns iar pe la drobul tau,ca al meu s-a terminat...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    Si eu toc legumele si organele, felicitari arata ft bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    O bunatate...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Arata nemaipomenit!Eu fac foarte des drob ca sa mai inlocuiesc salamurile din comert.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Andreea felicitari, e minunat drobul tau!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Arata super drobul tau.Si eu toc marunt carnea ,ceapa,usturoiul,patrunjelul si mararul.Eu pun la mijlocul drobului oua fierte.Cand se taie arata super.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Ramona sunt de aceeasi parere cu tine, tocate si nu trecute prin masina.Drobul va fi cu mult mai bun.

    • Fara foto

      ramona cerasela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

      Tot mai multa lume prefera sa treaca ingredientele prin masina de tocat. Chiar daca ia mai mult timp, imi place sa cred ca tot taiat cubulete, la mina, aduce mai multa satisfactie, in primul rind ochiului, deci si gustului.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      apetisant!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - organe: ficat
  • rinichi
  • inima
  • limba
  • splina
  • -5 legaturi de ceapa verde
  • - 5 legaturi de usturoi verde
  • - 8 cepe albe uscate
  • - 4 legaturi de patrunjel
  • - 5 legaturi de marar
  • - condimente pentru drob
  • - sare
  • - piper
  • - 17 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

mirey (Chef de cuisine)

Am ajuns iar pe la drobul tau,ca al meu s-a terminat...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Rulada de pui cu ciuperci si bacon