autor:

Anonim

» » Aperitive

drob cu sos tartar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, plamani de porc, limba si splina de porc, ulei, ceapa, faina, oua, piper, patrunjel verde, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Organele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza in 10 bucati de forma rotunda, aplatizata. Se trec prin oua si faina si se rumenesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "drob cu sos tartar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Snitele de vitel

Snitele de vitel

Se taie carnea felii se condimenteaza cu piper si sare si se lasa putin la rece ca sa intre condimentele

11 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Mai ai aceasta reteta si pe 5 august 2008?!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Care e sosul tartar?!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • plamani de porc
  • limba si splina de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Mai ai aceasta reteta si pe 5 august 2008?!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati ca la mama acasa