autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob de ciuperci

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- ciuperci Champinion un kg, - 5 cepe potrivite, - oua 3 buc., - faina 4 linguri, - condimente (marar, patrunjel, piper dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Caliti cinci cepe tocate, amestecati cu ciupercile spalate, curatate si fierte, ouale si faina. Se baga la cuptor intr-o tava unsa si presarata cu faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob cu ciuperci

Drob cu ciuperci

Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - ciuperci Champinion un kg
  • - 5 cepe potrivite
  • - oua 3 buc.
  • - faina 4 linguri
  • - condimente (marar
  • patrunjel
  • piper dupa gust)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Biscuiti cu chimen si parmezan