autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob de ciuperci

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- ciuperci Champinion un kg, - 5 cepe potrivite, - oua 3 buc., - faina 4 linguri, - condimente (marar, patrunjel, piper dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Caliti cinci cepe tocate, amestecati cu ciupercile spalate, curatate si fierte, ouale si faina. Se baga la cuptor intr-o tava unsa si presarata cu faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de pui cu ciuperci si leurda

Drob de pui cu ciuperci si leurda

Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei. Pipotele si inimile de pui

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Drob cu ficat de pui si ciuperci

Drob cu ficat de pui si ciuperci

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî

12 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - ciuperci Champinion un kg
  • - 5 cepe potrivite
  • - oua 3 buc.
  • - faina 4 linguri
  • - condimente (marar
  • patrunjel
  • piper dupa gust)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftelute din dovlecei si branza