autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob de ciuperci

Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
1-1,2 Kg ciuperci, 3-4 cepe mari, 4 leg pătrumjel, 4 leg mărar, 200 ml ulei, 8 linguri cu vârf griş, 7 ouă

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spală si se taie cuburi de 1 cm, se pun în apă clocotită şi se fierb 15 minute, după care se strecoară. Ceapa se taie solzişori şi se căleşte puţin în ulei. Verdeaţa se taie mărunt. Într-un vas se pun ciupercile strecurate, după ce s-au răcit, ceapa călită, verdeaţa, grişul şi ouăle se amestecă şi se adaugă sare şi piper după gust. Se pune într-o tavă neunsă şi netapetată ( e suficient uleiul în care s-a călit ceapa ) şi se dă la cuptor la foc potrivit 40 – 45 minute. Se scoate se pune deasupra caşcaval ras, eventual după gust se pot pune şi rondele de roşie, şi se mai dă la cuptor 10 minute.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci. Intr-un

2 voturi    0 comentarii
59 min
Retete de Pasti
Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs. Am

1 vot    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1-1,2 Kg ciuperci
  • 3-4 cepe mari
  • 4 leg pătrumjel
  • 4 leg mărar
  • 200 ml ulei
  • 8 linguri cu vârf griş
  • 7 ouă

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Aperitiv din dovlecel