Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se inmoaie cateva secunde,apoi se adauga ciupercile taiate julien,(ciupercile le spalam si le curatam in prealabil).Se condimenteaza dupa gust si le lasam sa se caleasca pana ce zeama de la ciuperci se evapora.Le lasam sa se raceasca,apoi adugam verdeata tocata marunt,oualele si omogenizam compozitia,iar la sfarsit adaugam pezmetul si faina de orez.Tapetam o forma de cozonac cu hartie de copt si turnam compozitia de ciuperci in ea.Bagam tava in cuptorul incins la 190gC si lasam sa se coaca timp de 20-30 de minute.Se serveste fierbine sau rece,dupa preferinta.Poare fi servita ca si garnitura la diferite fripturi.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii