autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

DROB DE CIUPERCI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
1kg ciuperci champinion, 3-4 linguri ulei, 3 cepe potrivite, 1 legatura marar proaspat, 1 legatura patrunjel proaspat, 5 oua, sare si piper dupa gust, 2 linguri pesmet alb, 2 linguri faina de orez(sau amidon), 1 forma de cozonac

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

30 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se inmoaie cateva secunde,apoi se adauga ciupercile taiate julien,(ciupercile le spalam si le curatam in prealabil).Se condimenteaza dupa gust si le lasam sa se caleasca pana ce zeama de la ciuperci se evapora.Le lasam sa se raceasca,apoi adugam verdeata tocata marunt,oualele si omogenizam compozitia,iar la sfarsit adaugam pezmetul si faina de orez.Tapetam o forma de cozonac cu hartie de copt si turnam compozitia de ciuperci in ea.Bagam tava in cuptorul incins la 190gC si lasam sa se coaca timp de 20-30 de minute.Se serveste fierbine sau rece,dupa preferinta.Poare fi servita ca si garnitura la diferite fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs. Am

1 vot    2 comentarii
1h
Aperitive
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Trebuie sa fie tare bun!!!! Felicitari.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

    Oualele? Ce e aia?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

30 voturi

Ingrediente

  • 1kg ciuperci champinion
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 cepe potrivite
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 5 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pesmet alb
  • 2 linguri faina de orez(sau amidon)
  • 1 forma de cozonac

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Alice85 (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare bun!!!! Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Gogosele din cartofi pentru aperitiv