Drob de dovlecei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 14 dovlecei mari
  • 3 cepe
  • 6 oua
  • 4 felii de paine
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 5 linguri pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala dovleceii si se rad sau se dau prin masina de tocat. Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in ulei si se lasa la racit. Se inmoaie feliile de paine si se storc. Se amesteca ouale batute cu dovleceii, ceapa calita, painea si verdeturile tocate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna amestecul intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se introduce drobul in cuptorul incins si se coace la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise