autor:

autor

» » Aperitive

Drob de miel

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi cu ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, 1 prapur, , 1 felie piine, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

58 voturi

Mod de preparare

Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza prapurul in cratita, se intinde si pe peretii laterali pina sus, se toarna compozitia inauntru, se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor sa se coaca. Cind sint gata, se rastoarna din cratita pe o farfurie, apoi se rastoarna pe o alta farfurie astfel ca sa fie cu fata in sus, se prezinta intreg la masa, apoi se taie felii.
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Drob de miel

Drob de miel

Prapurul se spala in mai multe ape reci, maruntaiele si carnea se pun la fiert, in apa cu sare. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Drob de miel - reteta casei

Drob de miel - reteta casei

Prapurele se spala foarte bine si se tine cateva minute in apa rece cu sare si cu otet. Maruntaiele

53 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Si eu pun usturoi verde si in plus, ienibahar.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si usturoi verde si condimente pentru drob.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

58 voturi

Ingrediente

  • inima
  • ficatul si plaminii de la un miel
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • o radacina de patrunjel
  • 3-4 oua
  • 4 legaturi cu ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 prapur
  • 1 felie piine
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Si eu pun usturoi verde si in plus, ienibahar.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Omleta la cuptor Omleta la cuptor

Se bat ouale, se adauga pe rand toate ingredientele. Se da la cuptorul incins in prealabil, se coace aprox. 20 minute. Eu am facut omleta

0 voturi    0 comentarii
45h
Aperitive
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul si sunca de pui se taie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive