Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate bucati(curatate f bine,sa nu aiba fire de par,apoi spalate, repede.Nu se lasa in apa);maruntaiele se pun in ordinea facerii(inima,plamini,splina,ficat.........cam asa).Cind totul se albeste,se pune piper si ienibahar.Se lasa putin pe foc, dar nu e nevoie sa fie facute.Apoi se iau de pe foc,se lasa la racit,putin.
Reci,deci,se dau prin masina de tocat,impreuna cu franzela muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa;la aceasta compozitie,se adauga ouale intregi,ceapa verde,taiata marunt(felii subtiri),marar si tarhon taiate marunt,sare si daca mai e nevoie piper;se amesteca bine.Se pregateste o tava;se pune in ea folie.
Pe o alta bucata de folie,drobul se face sul,se unge de jur-imprejur ,cu putin ulei;se da totul la cuptor cca 45 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii