DROB DE MIEL

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
DROB DE MIEL

Ingrediente

  • -maruntaiele(fara rinichi),cam 750 grame, de la un miel de cca 6-8 kg(gata taiat)
  • -250 grame carne macra de miel
  • -1 ceapa mare
  • -100 g franzela
  • -3 oua(crude)
  • -5-6 bucati ceapa verde
  • -sare
  • -piper,ienibahar,tarhon,marar

Mod de preparare

Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate bucati(curatate f bine,sa nu aiba fire de par,apoi spalate, repede.Nu se lasa in apa);maruntaiele se pun in ordinea facerii(inima,plamini,splina,ficat.........cam asa).Cind totul se albeste,se pune piper si ienibahar.Se lasa putin pe foc, dar nu e nevoie sa fie facute.Apoi se iau de pe foc,se lasa la racit,putin.

Reci,deci,se dau prin masina de tocat,impreuna cu franzela muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa;la aceasta compozitie,se adauga ouale intregi,ceapa verde,taiata marunt(felii subtiri),marar si tarhon taiate marunt,sare si daca mai e nevoie piper;se amesteca bine.Se pregateste o tava;se pune in ea folie.

Pe o alta bucata de folie,drobul se face sul,se unge de jur-imprejur ,cu putin ulei;se da totul la cuptor cca 45 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise