Ingrediente
-maruntaiele(fara rinichi),cam 750 grame, de la un miel de cca 6-8 kg(gata taiat), -250 grame carne macra de miel, -1 ceapa mare, -100 g franzela, -3 oua(crude), -5-6 bucati ceapa verde, -sare, -piper,ienibahar,tarhon,marar
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
13 voturi
Mod de preparare
Reci,deci,se dau prin masina de tocat,impreuna cu franzela muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa;la aceasta compozitie,se adauga ouale intregi,ceapa verde,taiata marunt(felii subtiri),marar si tarhon taiate marunt,sare si daca mai e nevoie piper;se amesteca bine.Se pregateste o tava;se pune in ea folie.
Pe o alta bucata de folie,drobul se face sul,se unge de jur-imprejur ,cu putin ulei;se da totul la cuptor cca 45 minute.