autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob de pasare

Autor: Florica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florica (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1 kg de ficat de pasare, o jumatate de piept de pasare, ceapa verde, usturoi verde, verdeata, 5 oua, condimente ca la orice drob, marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe putin ficatul si pieptul de pasare, cat sa poate trece prin robot, sau moara de tocat carne, apoi se trece prin robot, se adauga ceapa si usturoiul, tot ca la orice drob, apoi condimentele, ouale batute spuma, se amesteca bine.Se unge o tava de chek cu grasime si putina faina, se toarna compozitia si se lasa la cuptor cam o ora.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Incearca sa pui pieptul de pui crud,iese mai putin uscat.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Nu am facut niciodata drob de pasare. Am sa incerc si eu ca pare sa fie tare bun

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

    Exact asa fac si eu drobul de pui, doar ca mai pun si cascaval ras si iese foarte bun.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Eu pun numai organe, dar cred ca si acesta este delicios.Paste fericit!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de ficat de pasare
  • o jumatate de piept de pasare
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • verdeata
  • 5 oua
  • condimente ca la orice drob
  • marar.

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Incearca sa pui pieptul de pui crud,iese mai putin uscat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele de pui cu cartofi