Se fierbe putin ficatul si pieptul de pasare, cat sa poate trece prin robot, sau moara de tocat carne, apoi se trece prin robot, se adauga ceapa si usturoiul, tot ca la orice drob, apoi condimentele, ouale batute spuma, se amesteca bine.Se unge o tava de chek cu grasime si putina faina, se toarna compozitia si se lasa la cuptor cam o ora.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii