autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob de vara

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
2 vinete, 1 ceapa mare, 150 gr cas oi, 1 ou, 2 rosii, 100 gr masline, sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata de coaja si se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Rosiile se curata de coaja si se toaca marunt. Se amesteca vinetele tocate, ceapa, rosiile si oul. Casul il taiem cuburi subtiri si il adaugam in aluat. Saram dupa gust si punem aluatul intr-o tava de chec unsa cu margarina.
Lasam la foc mic pentru 25 minute.
Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete cu maioneza si usturoi

Salata de vinete cu maioneza si usturoi

Se coc vinetele (eu le-am copt pe tabla si au iesit mai inchise la culoare), se curata si se pun

10 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Aluat:se pun apa+sarea+ulei+unt la fiert. Dupa ce dau in clocot se rastoarna faina toata odata si

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Interesanta. Merita incercata.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Am salvat si aceasta reteta.Pare destul de buna!Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta. Merita incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab)