Cureti vinetele si le tai cubulete, si le punem la fiert in apa cu sare pt 20 min, apoi le lasam sa se scurga. Ceapa curatata o taiem marunt, o calim in ulei pana se inmoaie, apoi o amestecam cu vinetele, verdeata, pesmetul, 3 oua batute, sare si piper dupa gust. Torni compozitia intr-o tava de cozonac, unsa cu marga si tapetata cu faina. Ungi drobul cu oul ramas si il coci 35-40 min. Se taie dupa ce s-a racit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii