Cureti vinetele si le tai cubulete, si le punem la fiert in apa cu sare pt 20 min, apoi le lasam sa se scurga. Ceapa curatata o taiem marunt, o calim in ulei pana se inmoaie, apoi o amestecam cu vinetele, verdeata, pesmetul, 3 oua batute, sare si piper dupa gust. Torni compozitia intr-o tava de cozonac, unsa cu marga si tapetata cu faina. Ungi drobul cu oul ramas si il coci 35-40 min. Se taie dupa ce s-a racit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii