Cureti vinetele si le tai cubulete, si le punem la fiert in apa cu sare pt 20 min, apoi le lasam sa se scurga. Ceapa curatata o taiem marunt, o calim in ulei pana se inmoaie, apoi o amestecam cu vinetele, verdeata, pesmetul, 3 oua batute, sare si piper dupa gust. Torni compozitia intr-o tava de cozonac, unsa cu marga si tapetata cu faina. Ungi drobul cu oul ramas si il coci 35-40 min. Se taie dupa ce s-a racit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii