Reteta postata pe: 08 februarie 2013
Ingrediente
4 vinete mari, 4 ceoe,4 linguri gris,2 legaturi marar,2 legaturi patrunjel,4 oua, sare,piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Vinetele se curata de coaja, se taie in cuburi si se fierb in apa cu sare. Se arunca apa si se lasa vinetele in strecuratoare. Cepele se calesc in putin ulei,se adauga grisul, vinetele, mararul, patrunjelul, sarea,piperul si galbenusurile batute.
Cand s-au racit, se adauga albusurile batute spuma. Se incalzeste cuptorul la 150* si se introduc tavile de chec neunse in care s-a pus compozitia rezultata. Este gata cand scobitoarea iese curata.
Este o garnitura la gratare foarte buna sau ca aperitiv. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs
8 voturi
7 comentarii
1h 10 min
Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se
8 voturi
3 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2013
Trebuie sa fie tare gustos...